Diverse making of van andere Videoclubs

Videoclub DE RONDE VENEN making og "Kim"

Gepubliceerd op 13 mrt. 2016

Leden van Videoclub Realtime uit Soest hebben als oefening een bedrijfsfilm gemaakt, een intensieve bezigheid.
Alle voorkomende activiteiten zijn in deze making off vastgelegd. Een toelichting op de handelingen mocht niet ontbreken. Kijk hoe amateurs actief met hun hobby bezig zijn.

Gepubliceerd op 7 okt. 2012
Beelden van tijdens de opnames van de speelfilm Zero-zeventien.

Gepubliceerd op 8 sep. 2015
Making of van de 1-minuutfilm De Kabouter

"Making of" Videoclub Realtime

Videoclub Real time Making of WII scenes

Gepubliceerd op 14 dec. 2015

Dit is de making of van "Het gerucht". Deze korte film is tot stand gekomen in een samenwerking tussen Videoclub Kaag en Braassem en Toiletjuffrouw-act.nl. Tevens is de film 2e geworden op het opdrachten festival van NH63. NH63 is de koepelorganisatie voor amateur film- en videoclubs in de regio Noord Holland.

Gepubliceerd op 23 dec. 2015
Dit is "the making of" van "Het gerucht" gemaakt door Jan van Schouten. Deze korte film is tot stand gekomen in een samenwerking tussen Videoclub Kaag en Braassem en Toiletjuffrouw-act.nl. Tevens is de film 2e geworden op het opdrachten festival van NH63. NH63 is de koepelorganisatie voor amateur film- en videoclubs in de regio Noord Holland. De regie was onderleiding van Sander van Egmond.

Gepubliceerd op 22 feb. 2014

Making-of van Ook filmen? Promotie voor videoclub Filmere.
Zelf films maken of monteren? Kom dan op een van de volgende donderdagavonden, 2 april, 16 april, 30 april, of 28 mei, naar Cultureelcentrum en Theater de Glasbak. Aanvang 20:00 uur.
Je bent van harte welkom en de toegang is gratis...

Geüpload op 18 mrt. 2010

De "making of" gemaakt door Rob Kleijn. Van een tweetal 60 seconden filmpjes met de titels: 1. De uroloog; 2. De huisarts. Producer is Ben Verbeek i.s.m. de videoclub FVCZ Zoetermeer, Netherlands